sobota 20. července 2013

Random č.1

Ahoj!:)
Omlouvám se za svoji blogovou (ne)aktivitu. Užívám léta co to jde a taky řeším nové příjemné změny v mém životě. Snad poprvé za dobu svého vysokoškolského studia jsem na sebe řádně pyšná. Dostala jsem se na navazující studium na Lékařské fakultě v Brně. Tohle byl vždycky můj ohromný sen a po absolvování šíleně těžkých příjímaček jsem tomu opravdu nevěřila. Takže mě čeká nový život v Brně,které mám poslední dobou čímdál radši. Líbí se mi to město,mám tam spoustu přátel a známých. Navíc...Kdo ví,jak vypadá nový univerzitní kampus,tak nutně musí sdílet moje nadšení!:)
Jinak k náplni mých posledních dnů. Trávila jsem je v Brně a právě takhle si představuju šťastný a naplněný život. Ovšem...Se zdravým životním stylem to nemělo nic společného. Pizza,alkohol,málo spánku,moc kafe,cvičení samozřejmě žádný. Už jsem se i trochu těšila domů,až se zklidním a vrátím se k tomu svému "režimu". A víte co? Vůbec toho nelituju,strašně jsem si ty dny užila. Po letech trápení s anorexií ani nevíte,co to pro mě znamená.
Přikládám pár random fotek,které se mi během posledních pár dní nashromáždily v mobilu.


Jedno z mála zdravých jídel během brněnských dní...

Válím se v posteli...

Maliny od dědy,aneb nejmilovanější ovoce!

Nejkrásnější kytka,co jsem kdy dostala.

A narcis fotka na závěr!:)

Mějte se krásně a užívejte léta!:)

11 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já taky!:) Ze všeho letního ovoce úplně nejvíc...

      Vymazat
  2. Maliny jsou dokonalost!! Závidím :) A víš co mě nejvíc zaujalo? Tvůj obrovský palec na noze :D Nevím jestli je to fotkou nebo ne, ale vypadá obrovsky oproti nožce :P
    A krásný zbytek dne i Tobě ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaa,už je to tady!:D Ne,nezdá se ti to...Mám opravdu strašně dlouhý palec oproti zbytku prstů. Přesto mám nožku jen 38,takže mi to zas tak nevadí:)

      Vymazat
  3. To jídlo vypadá všechno úplně strašně moc dobře :) A na té poslední ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky miluju maliny. A taky bych chtěla dostávat kytky :( :D

    OdpovědětVymazat
  5. čerstvé maliny bych si dala :) myslela jsem, že je ta kytka nakreslená :D gratuluju k úspěchům, jen si hezky užívej léta, blog není zas tak důležitej ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju,opravdu se mi splnil sen:) Teď holt články nebudou přibývat nijak rychle,ale snad to brzo napravím;) Taky se měj krásně a užívej léta!

      Vymazat