neděle 7. července 2013

Vyzkoušeno č. 1

Hezké nedělní odpoledne!:)
Mraky mi překazily opalovačku na zahradě,tak jsem tady s dalším článkem.
Dnes vám představím úlovek z oblíbeného M&S. Jídlo tam je sice dražší,ale podle mě kvalitní a já si ráda připlatím. Tělo máme jenom jedno a taková investice se myslím vyplatí:)
Tahle směs oříšků a semínek stojí cca 60 Kč a balíček má 200 g. Směs už je předem orestovaná a kořeněná,s kapkou sojovky. Skvěle se hodí do salátů,zeleninových směsí,ale i třeba navrch míchaných vajíček. Já už jsem zvládla zlikvidovat dva balíčky a určitě u nich neskončilo!:)


Navíc přidávám fotky jídel,do kterých jsem tuto směs použila:
Dnešní obědový míchaný salát "co dům dal". Jsem sama doma a taak moc se mi nechce vařit:)
Polníček,rajčátka,uzené tofu (+všudypřítomný oliváč a balsamico)
Rukola,rajčátka,kuřecí kousky a parmezán

Ledový salát,kukuřice,okurka,rajčátka,olivy,kuřecí kousky (smícháno s trochou zakysanky)

17 komentářů:

  1. Tak oříšky a semínka za 60,- , no nekup to :D :))) Veškeré jídlo vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!:) Mně to zas tak strašný nepřijde,je toho 200 g a ten pytlík vystačí docela na dlouho..Záleží,jak tím šetříš nebo se naopak rozmazluješ :D

      Vymazat
  2. Jé, ořechy já miluju! Ale moc u mě nevydrží, protože si je dávám několikrát denně, k snídaním i svačinkám =) A uzené tofu je dokonalost sama ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky oříšky a semínka cpu všude..A musím říct,že se mi hodně zlepšily nehty a vlasy:)Uzené tofu jsem si teď taky hodně oblíbila,chutná mi ze všech asi nejvíc:)

      Vymazat
  3. ty saláty jsou teda úžasné :) juu oříšky zbožňuju, akorát bydlim v opravdu mini městečku, takže tu nemám šanci něco takovýho sehnat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď přes léto "salátuju" fakt hodně,už jsem vymyslela nespočet variací:) Tak doma M&S taky nemám,vždycky si musím počkat na výlet do nějakého většího města..

      Vymazat
  4. Mně se na tom líbí nejvíc to vínečko, to já ráda :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky,vždyť to je zdravý!:D ..V rozumné míře,samozřejmě;)

      Vymazat
    2. Co považuješ za rozumnou míru:-), jsem milovnice červeného vína:-)

      Vymazat
    3. Rozumná míra pro ženu je 10 g alkoholu denně. To odpovídá jednomu malému pivu,jednomu malému panáku tvrdého a cca jedné deci vína. Přičemž se dávky nesčítají..Neznamená to,že když nepiješ týden,můžeš si pak dát panáků sedm:) V praxi to je těžko proveditelné,to chápu..Když si naliju sklenku večer s kamarádkou nebo i sama,dokážu u té deci-dvou zůstat. Horší to je někde na akci:)

      Vymazat
    4. Já to taky tvrdím, ale můj doktor se mnou nesouhlasí, stàle je to alkohol, tak nemohu ani tu sklenku,ach jo.

      Vymazat
    5. Tohle je spíš věc názoru..Existují názory (a já s nimi souhlasím),že víno nebo pivo v rozumné míře je zdravé:)K alkoholu je nijak striktně nestavím,víno piju vyloženě na chuť a jiný alkohol mi nic moc neříká.

      Vymazat
  5. Smĕs jsem ještĕ nemĕla, radĕji bych nepraženou a nekořenĕnou pokud by mĕli, zkusím okouknout:-). Zkus si v nastavení smazat ten opis robota, prosím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dnes jsem ve Spencerovi pro tuhle směs byla,ale šla jsem na jistotu,tak nevím,jestli mají i nepraženou a nekořeněnou:)
      ..To je co? Bloguju krátce,tak v tom ještě úplně neumím chodit;)

      Vymazat
    2. Já to tam ojuknu, třeba mají:-). V nastavení na levo, teď přesnĕ nevímkde, ale najdeš to je jestli u komentářů chceš opsat slovo, je to důkaz, že nejsem robot, tak tam dej ne, že nechceš. Dĕkuji.

      Vymazat
    3. Už jsem to změnila,děkuju!;)

      Vymazat
    4. Dĕkuji jsi zlatá, hned je to lepší, občas to nemohu ani přečíst při opisu:-)

      Vymazat