čtvrtek 19. září 2013

O všem a o ničem

Zdravím!
...A krásný večer přeju! Téměř mám za sebou první týden nového vysokoškolského života v Brně. Jelikož my z LF těžkej chleba máme, čeká mě škola ještě zítra. Musím říct, že ten návrat do reality je poněkud tvrdší. Největší horor byl hned první den, kdy jsem ráno vstávala kolem půl osmé a domů přišla ve čtvrt na devět večer. Byla jsem ráda, že sedím. Opravdu je to velký nezvyk po třech měsících volníčka a prázdnin chodit pravidelně do školy, soustředit se a dokonce si psát poznámky! Tento týden je ještě takový zahřívací a z počátku se nesl ve znamení bloudění po budovách a hledání přednáškových místností, to bych přece nebyla já!;) Nicméně musím říct, že se začínám orientovat a brzo budu v Brně jako doma.
Ačkoliv jsem ze školy utahaná jako kotě, dvakrát jsem si neodpustila návštěvu fitka. A ehm..Prázdninová absence cvičení ve fitku byla poněkud znát a druhý den jsem měla velké potíže sednout si na záchod nebo vyjít schody. Vlastně tenhle pocit miluju..Vím, že jsem cvičila poctivě a svaly o sobě dávají vědět. Uvidím, jak budu časově zvládat, ale chtěla bych chodit cvičit tak dvakrát-třikrát týdně a zbytek nějaké to cvičení doma. Vzhledem k tomu, že mám v Brně hooodně kamarádů (a hodně z nich je ještě z mých gymnaziálních dob), proběhl již první paaarty večer a určitě nebyl poslední, hned příští týden je v plánu další kolaudace našeho krásného nového bytu. Musím říct, že jsem ještě v Brně nepila špatné víno a sklípek/vinotéka je na každém rohu, pomoc!:D 
Příští týden taky plánuju návštěvu Ikei, protože zútulňovat pokoj mě nesmírně baví. Dnes jsem taky v rychlosti proběhla Vaňkovku. Jak některé víte, minulý týden jsem užívala sluníčka v Barceloně a v Bershce si vyhlídla krááásný teplý svetr. Měla jsem poslechnout maminky rady a koupit si ho. Tvrdila jsem, že je na takový svetr ještě čas, zřejmě jsem v ČR očekávala tropy, či co. Celý týden docela slušně klepu kosu, tak jsem dnes během volného dopoledne vyrazila a svetr si koupila. Odměňovat se přece musíme!:)

Poslední dobou nějak nestíhám fotit jídlo. Že by úchylka na ústupu?:) Přesto jsem v telefonu něco našla..

Snídaně! Tohle arašídové máslo z Tesca vřele doporučuju, je moc dobré.


Jednoduchá, ale dokonalá večeře. Kaiserka s florou a hermelínem, volské oko a zeleninový salát se semínky. Jo a sklenka vína na krásu;)

Rozloučím se s vámi fotkou, kterou trochu vystoupím z anonymity. Je z minulého týdne, kdy jsem si ještě užívala v Barceloně. 


Mějte se krásně!

14 komentářů:

  1. Jééé, ty máš krásnou postavu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je sper, že vše zvládáš. Držím palce, jsi mou inspirací :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pěkný komentář,to mě moc potěšilo!;)*

      Vymazat
  3. Tý jo, moc hezky článek, ale nejkrásnější fotka je na konec, máš fakt úžasnou postavičku, závidím ti, moc ti to sluší! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. špatné víno v Brně? ale no tak! :D
    a hodně štěstí, ať to všechno jde hladce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko a víš,že jsem nějaký podobný komentář od tebe čekala?:D Víno tady je fakt nejlepšíííí:) A díky!

      Vymazat
  5. viitej v Brne :-P preju uspesny rok ;-) kolik stoji to tesco maslicko prosim? :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiii!:) Jee,tak to už si přesně nepamatuju,ale myslím,že tak kolem 50-60 Kč,žádná hrůza to nebyla.

      Vymazat
  6. kdybych neměla ještě svých 4,5 máslíček z lidlu, tak se na něj taky vrhnu určitě! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nám se doma zásoby už dooost tenčí,díky bráchovi!:) Tak aspoň máš příštího adepta;)

      Vymazat
  7. Ty jo, máš můj obdiv, že chceš zvládat jak LF, tak i sport, to já bych nesvedla, už teď s gymplem mám potíž, natož studovat tak náročný obor. Drž se! :)
    A všechny ty fotky vypadají skvěle, já bych si asi nejvíc dala tu snídani. :)

    OdpovědětVymazat